Slut på Speidi?

Läste nyss i Aftonbladet att Spencer och Heidi Pratt (former Montag) ska skilja sig. Alla tidningar frågar sig om det är ännu en PR-kupp eller om uppbrottet är äkta. För Heidis skull hoppas jag att det är for real. Spencer har riktiga anger-issues. Jag skulle vara livrädd om jag bodde i samma hus som honom.

Spencer Pratt och Heidi Montag går skilda vägar – eller?
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article7215603.ab

From the heart

Det här är en av de bästa fanvideos jag sett av Twilight. Den meningen är min standardfras när jag hittat på en ny Twilightvideo som är välredigerad, har underbar musik och en alldeles unik mening för mig. Jag ska sluta tjata om det och bara börja skriva en liten övertext... ni vet by now vad jag tycker om alla Twilightvideor jag postar. Here you go... from the heart


"Fastest it goes"

Jag har en sak att säga till er; jag har haft en underbar helg! Helt superwonderful... under dessa långhelger får man verkligen ta del av det amerikanska livet och jag kan inte mer än att ta så stor del av det jag kan. Lördagen spenderade jag och mina värdbarn i Cohasset på South Shore där oncle Keith har sitt beachhouse. Vi gjorde alla möjliga utomhusaktiviteter men det bästa av allt: tubing! Eller ett mer commonswedish uttryck: åka ring efter båt. Jag har aldrig tidigare testat på det faktiskt, varav faktumet att jag nu är helt såld. Sån adrenalinkick som heter duuuga som vi Gävlebor säger.

Först åkte jag rätt sakta med mina små söta värdbarn men senare när det var min och Sam's tur skrek vi "The fastest it goes!!!" och Keith körde mig också senare så att han skulle få av mig i hans skarpa svängar. Till slut lyckades han nästan, jag höll kvar för mitt liv när jag åkte till vänster över en våg men min kropp var inte på ringen utan istället i vattnet. Ni kan ju räkna ut vad som händer med vatten strömmandes 70 km/h emot dig och din bikini? Precis, så jag släppte taget innan jag blev helt naken... hahaha. Sen simmade jag i Bostons fjortongradiga vatten tillbaka till båten. Stelfrusen, ja. Men helt sjukt roligt! Dessutom åkte vi ut på Bostons kust till en fyr (skulle haft kameran med mig) och Keith berättade för mig var jag kan åka om jag vill se valar passera förbi (inte saker man tror att jag tycker är roligt... fast jag gör det). Vi såg Boston skyline från kusten och det var en helt annan femma än den man ser när man kommer ifrån Concord på motorvägen. I love this place.

På kvällningen åkte jag till Nico och hade riktigt trevligt. Det roligaste med Nico är att han behandlar mig som att jag vore vilken killkompis som helst, haha! Förutom att vi tramsade omrking som vanligt och såg lite basket finals så bokstavligen tvingade jag honom att se lite av New Moon. Hans respons? "If you're gonna make more sounds to those two gay guys I'm not gonna watch this anymore, Linda!!!" Hahahahaha. Sounds.

Ikväll har vi varit på Shrek 4 jag, mina värdbarn och Cole som är auntie Nancy's son. Jag älskar Shrek från och med nu! Den var grymt rolig... liksom, how do I put it. Hmm. Vuxna skämt nedtonade till att fungera för barn. En film som verkligen sätter respekt till begreppet familjeunderhållning. Imorgon väntar memorial dinner/BBQ på eftermiddagen då större delar av släkten kommer!

Puss, och godnatt från land of Bostonia.
Ett försenat grattis till min underbara mamma på Mors dag i Sverige! I love you. Du är bäst. ♥


Cohasset beach


Memorial weekend

Vädret är helt sjukt underbart i Boston... man blir bortskämd med värmen här borta. Vi har det där vädret Sverige i bästa fall får två veckor av under en sommar. Efter att jag ringt mormor som blev jätteglad över att jag ringde började jag jobba. Vi var ute och gungade på baksidan och sedan gjorde vi birthdaycards till Carla som vi skulle fira till kvällen. For ut till Newton där deras farmor och farfar bor för att mata hästar och getter! Är det något jag älskar är det att dra på mig storstövlarna och bara vara den naturnöt jag alltid varit ute i Valbo.

Birthdaydinner på Cheesecake Factory blev till en toppenkväll! Jag träffade för första gången en av Carla's bästa vänner, Marcy, som visade sig vara lika stort Twilightfan som mig och vi satt och diskuterade allt möjligt om filmerna, böckerna och annat mellan himmel och jord. Verkligen toppentjej! Barnen var på glatt humör och alla skrattade och hade roligt. Jag satt och diskuterade med barnens underbara farmor och farfar om vikingar, samer och andra världskriget... mina historielärare skulle säkerligen slängt pekpinnar på mig för alla faktafel jag gjorde där under fem minuter, haha! Men det här är mitt LEAP year. När jag kommer tillbaka till Sverige ska jag föra samman alla hjärnceller igen och bli smarta Linda. Once and for all. Dessutom frågade Cliff halvt på skoj, halvt inte på skoj om jag ville stanna ett år till och vara hans au pair för hans fyra pojkar nästa år. Jag har faktiskt inte fattat än om han skämtade eller inte... jag tror han skämtade dock.

Nu ska jag hoppa till sängs under en fullmåne som skiner in från fönstret... poetiskt. Godnatt dear ones!

Till mamma och pappa: Jag älskar er och saknar er så jag ibland inte vet var jag ska ta vägen. Jag hoppas att ni tar hand om Thailand åt mig och njuter av semestern till fullo, men det ska nog inte vara en alltför svår uppgift... alla undrar när ni kommer och hälsar på mig, så det är nog bäst att flygbiljetten blir bokad snart! Hihi.


Satellite heart

TV-spots

Jag börjar helt seriously känna mig som Twilightbloggen nummer ett efter Twilightsweden. Haha. Men då jag vet att det finns några av er där ute som är lika passionerade som mig väljer jag att publicera alla tre TV-spots som går varma i USA just nu... och så sitter jag också och kikar på the movie theatre i Edgartown i Martha's Vineyard också. Ja just det, för er som inte visste, jag kommer ju missa Boston gala-premiären för Eclipse då jag och min värdfamilj kommer befinna oss på Martha's Vineyard, en ö utanför Boston i några veckor i deras sommarhus. Så, jag får helt enkelt ta jeepen ut till Edgartown på landsvägen och leta på stället för att se filmen jag väntat på så länge. Så svårt kan det väl inte vara. Har jag tur får jag company av Conny också eftersom hennes familj också har sommarhus på the Vineyard! Men nu till frågan. Vilken spot gillar ni bäst? Min favorit är helt klart "He moves, you move".

"Destiny" 


"He moves, you move... like magnets"


"Starting"


All this time

Ännu en dag i ett soligt Concord med sköna 25 grader... har startat dagen efter att ha skjutsat Jack till skolan, tillsammans med Conny och Maria i Emerson Park. Vi låg och solade och drack frappucino från Starbucks. Det kan inte bli så mycket härligare än så! Brännan sitter vill jag lova... Om en vecka har jag varit i USA i fem månader. Tid är ett konstigt begrepp för mig här i USA. Ibland känns det som den står stilla eftersom jag inte får träffa alla jag älskar där hemma... ibland känns det som den springer förbi. Om en månad kommer jag hit the halfyear mark, på USA's självaste nationdaldag faktiskt. Dubbelt upp med firande! I helgen väntar ganska mycket jobb skulle jag tro, det är memorial weekend och vi ska ha "cook-out". BBQ liknande vad jag har förstått, hihi...

Nu ska jag ringa min fina mormor, hon har skickat ett jättegulligt brev till mig med 50 dollar. Det behövdes. Jag ägde 5 dollar i förrgår. Hahaha. 


Sista dagen som brunett... i höst kommer jag nog gå tillbaka till rödbrunt, we will see.

Melodi miss

Vad är det mina ögon skådar? Har Aftonbladet som startsida för att se vad det är för seriemördare som springer lös och vilka allsvenska lag som vinner medans jag är borta. Och nu... pinit. Anna Bergendahl gick inte vidare till finalen på lördag. Jag har det konstaterat: Sverige är i revolution utan mig. Det här börjar bli för mycket. Hur kass kvalité det än är på Melodifestvalen ska Sveriges låt finnas med bland österrikiska gubbar i barnkostym som sjunger om djur... hallå. Jag är in shock right now.
Hon var väl inte så dålig? Låten var ju iochförsig väldigt tråkig men hon har ju grym röst. Vi kanske skulle skickat Salem trots allt... inte fick man rösta heller. Livet är hårt.

Har jobbat hela kvällen. Käkat på Helen's på egen hand med barnen. Det är en utmaning bara det. Så jag har lovat mig själv att jag ska pysa i säng nu tillsammans med The City. Mer jobb imorrn väntar. Men det är bara att knega på. Ska nog träffa Conny för morgonkaffe imorrn i alla fall... det är så det går till i min värld - några ipren och kaffe!

Puss


You can go ahead and tell them
Tell them all I know now
Shout it from the rooftops
Write it on the skyline...

Thinking of you

First off... förlåt för dålig uppdatering. Ska försöka rulla in lite nya inlägg under dagen. Vad jag först och främst också funderar över är varför ni blir fler när jag inte uppdaterar. Hmmf. Tack för att ni besöker mig i alla fall! Det värmer att se att ni där hemma (och alla här i USA) vill följa mitt ganska virriga skrivande.

Det är lite kyligare idag än igår... tacka gudarna. Jag trodde jag skulle spy bredvid Nico på runningtracket i Emerson Park i 35 graders värme. Nico sprang tio varv och jag lite mer än ett. Seriöst... jag vet inte var han då får krafterna ifrån. Är det inte nästan farligt att springa i sån hetta inbillar sig min stolthet?! Sedan hade vi i alla fall vatten- och gräskrig. Det var roligt. Jag kom hem dyngsur med gräs överallt plus en konstig solbränna med alldeles för hög waistline på grund av träningsbyxorna. Haha!

Idag har jag pysslat lite med att sova ikapp de timmar jag förlorat på grund av mitt eget fel och sedan städat upp the mess här inne. Efter tre dagar kommer det se ut som inbrott igen men det kan vara värt att få ha lite fint omkring sig.

Nu till lite tankar... random. We like it. Jag har kommit på att man verkligen är au pair när man vet hur många Hannah Montana avsnitt som kommer före Wizards of Waverly Place och vilken tid de är på Disney Channel. And... just nu är merparten av mina bästa vänner på Filmstaden i Gävle och ska se Sex and the City 2 som jag hoppas på att få se i helgen. Hmmf... jag undrar om de tänker lite på mig när de ser varandra. Jag hoppas filmen är bra i alla fall, och jag älskar er.

Nu blir det workiworki.
Puss!


The only exception

Tänkte be att få presentera min nya absoluta favoritlåt jag kommer tjata ut nu i några veckor. Ett av mina favoritband har sedan två år tillbaka varit Paramore. Hailey Williams tror jag tjejen som sjunger heter... anyway, älskar hennes röst! När Twilight hade premiär vintern 2008 var jag helt amazed av leadlåten Decode och hoppas att de också kommer göra leadet för Breaking Dawn. Hennes röst fungerar så bra med Twilight på något speciellt vis jag inte kan gå djupt nog för att förklara... haha. Dryg jag är. Här är en video på nya The Only Exception tillsammans med Twilight något lika passionerat Twilightfan som mig klippt ihop.

You are the only exception


New York, I love you

Så: till den stora avläggningen. Eller inte. Jag ska inte ljuga och säga att jag inte går och drar mig för att skriva detta inlägg om den fantastiska weekenden i NYC. Grejen är den att jag bara skjuter på det för det känns alltid som att jag gör sånna här weekendpresentationer alldeles för dåligt... men nu tänkte jag ge er en kortis på allt vi gjorde och resten får ni känna efter i bilder. Haha.

För det första... att se Carro och Mickan där de stod utanför Grand Central Station var bland det bästa på länge. Jag hoppade till precis som jag trodde och fick nästan tvinga mig dra efter andan. Sen kramade jag sönder dem också... och Elin också såklart. Dessa dagar har spenderats som bästa vänner i en underbar stad, helt enkelt. I'm in love with NYC. Vi har besökt Madame Tussauds, Top of the Rock, Empire State Building, gjort Gossip Girl och Sex and the City tour, ätit god mat ute, åkt limo till Webster Hall och druckit gott, haha! Allt har varit underbart, speciellt att få umgås med några av sina närmsta tjejer. Det finns liksom inget pris på det. Och alla roliga minnen vi numera kommer ha därifrån. Snuttegruttan och australiensare. Galna gloende män. Oh god... Dessutom blev det lite shopping, bland annat på storfavoriten HM efter Fifth Ave., Victorias Secret och faktiskt också Henri Bendel (där costumedesignern för Gossip Girl inhandlar alla kläder plus headbands). Central Park och allmänt walking around i NYC också såklart.

Att säga hej då på söndagen, sätta mig i den gula taxin och åka till Port Authority och back to Boston var svårt. Men det är bara tid och mil som är emellan oss. Tack för en underbar helg mina tjejer! ♥
(Fler bilder hittar ni på Facebook, har ett hundratal där...)


Spice girls på Madame Tussauds!


Mickis, jag och Elin i Times Sq.


Didn't wanna let go... I love you, okay? Marry me?


Vi fyra på Top of the Rock högst upp i Rockefeller Center!


Empire State Building


Utsikten från Emipire State B.


Jag och Mickan i limon på väg till Webster Hall


The Met Steps


Season 2 finale of Gossip Girl tog scen här utanför The Plaza Hotel... en av mina favoritscener


L.O.V.E. staty nära vårat hotell Hilton på 6th Ave


Här bodde vi!


7'th ave


Central Park


De sista brunettdagarna var komna... haha all dramatic


New York, New York


Blonde girl

Idag tog jag mig till Downtown Crossing inne i Boston för att äntligen göra det jag tjatat om i några månaders tid. Klippa mig och färga håret blondt! Min frisörtjej var grymt duktig och lyckades blenda in den blonda färgen perfekt. Eller vad säger ni? Perfekta houngsnyansen som jag ville ha... :-) Nöjd. 162 dollar slutade kalaset på. Sedan mötte jag upp Johan i Harvard Sq. för att prata om NYC och Vegas... lite crazymemories utbyte så där på Border Café. Underbar dag idag med 33 grader mina vänner. 33 I said. Godnatt!


Decisions

Denna fan-video jag fann på Youtube är helt underbar... mitt senaste grasp moment. De har fångat in så bra. Det emotionella allvaret i vad Bella egentligen väljer för liv...



All I have... are the choices I make

The Adjustment Bureau har premiär i höst. Ser minst sagt underbart bra ut, helt i min smak vad gäller allt. Matt Damon. "All I have are the choices I make... and I choose her."


I woke up in New York City

Det är mindre än ett dygn tills jag får träffa mina brudar på Penn Station i NYC. Jag kan inte förstå det själv. Därför går jag runt här, helt opackad och slackar runt. Dessutom behöver jag duscha. Och för er vetskap ska jag rise and shine kl. 04.30 då Nico slirar in på uppfarten timmen senare för att agera chaufför till den stundande zombien. Men min kropp kommer gå på adrenalin... gracious god! Detta kommer bli en fantastisk weekend med restaurangbesök, Broadway-show, busstur, utekvällar och olika sights. Jag känner det ut i fingertopparna.

Datan stannar tyvärr hemma men på senast måndag kommer ett rejält bildinlägg!
Ta hand om er kära läsare, och ha en underbar helg.
Puss ♥


That we don't know the meaning of

Uppmaning till policeoffice of Concord: Kom och hämta in mig! Sedan klockan tio imorse är jag olaglig, omyndig innehavara av alkohol från hemlig källa. Det är jag och min smirnoff utanför er pliriga vetskap. Suck it up...

En bra jobbdag idag! Fick mycket ledig tid under dagen då jag träffade Nico och sen också Björn. Mitt tyska ordförråd börjar gå i taket... jag kan ett tjugotal meningar. Är det någon som har liten kuk så kan jag upplysa på tyska. Hahaha. Vi åt glass och lunch på Helen's. Och såg superman Clark Kent, no kidding. 

Nedan är en ny bild jag tagit med min amerikanska mobil.... dagsfärsk faktiskt! Mitt hår needs some serious klippning och färgning efter NYC.
Pussar ♥ 


I gotta feeling

Surfade runt på min dagliga bloggrunda och fastnade på Elajns blogginlägg där hon hade Pitbull och hans Hotel Room. Det finns vissa låtar... ett fåtal... som alltid kommer att få mig och tänka på en bestämd sak. Och när jag tänker på den sjuka jävla veckan vi hade i Turkiet förra året kommer alltid en och samma låt till mitt huvud. I gotta feeling. Inte många partykvällar som slår veckan vi hade där! Konstanta drinkar, sena nätter vinglandes hem på gatorna med följande bakismornar och turkar som visade oss sina nedre delar medans killarna kollade bort och suckade samtidigt som jag och Elin kastade oss i sanden på varandra och dog av skratt. Hahaha!



Cut the line if you feel me

The rain is back. Låg en grådaskig himmel över Concord imorse när jag störtväcktes en söt Sam som upplyste mig om att hon hade "poet's breakfast" i skolan där de läser sina poems från poetryclass inför föräldrar och lärare samtidigt som alla tar med sig mat. Typiskt amerikanskt och riktigt gulligt trots att jag släpade benen efter mig in i skolan som en zombie med avhugget lår och bultande huvudvärk... ska fråga Sam om jag får posta några av hennes poems här på bloggen faktiskt. Tjejen är 9 år och har världens livsinsikt i dikten hon skriver om livet som en stor rollercoaster.

Resten av dagen då... jag åkte iväg med Johan en snabbis till Marshall's i Watertown där jag fann ett par nya drömsandaler! Har länge letat efter nya efterträdare till mina bruna gladiator-ones där höger framsula delat sig i två, haha. Dessa som jag fann nu är perfekta och gick på 15 dollar. Uppdateringen på shoppingsidan och fotosidan överhuvudtaget har varit urkass de senaste veckorna men efter NYC lovar jag att skriva ett stort shoppinginlägg och dela med mig av alla senaste inköp. Inte för att jag är den som har så jävla mycket dollares att spendera på shopping egentligen. Fyfan... någon som har en trustfund till mig i bakfickan?

Vi var sedan iväg till Target så att Johan äntligen fick inhandla sin kostym inför Vegas. Han var riktigt stilig i den! Sedan blev det regular meal på Starbucks - caramel frappucino med Santa Fe paninin. Beautiful. Resten av dagen har varit riktigt stressig med barnens alla aktiviteter samtidigt som min värdmammi var ute hela dagen. Virrpannan ska sköta allt själv med andra ord! Mitt uppe i allt aktivitetsstress med ridning, middag och lacrosse upptäcker jag att vi har noll tvättmedel och måste ilfara ut till Rite Aid för lite tvättmedel och även ett USB-minne som jag behövde. Kan ju inte gå runt som en lort i NYC. Hahaha. Nickade till nyss i soffan tillsammans med min trogna kompanjon... The Hills.

I övermorgon får jag träffa mina tjejer och vi har en full NYC-weekend! Har nog inte förstått det själv än men ögonblicket jag ser dem vet jag att jag kommer självmant flyga upp 50 cm i luften och börja rusa mot dem. Snart... snart... snart...
Godnatt! ♥


Numera ett Red Sox fan? Nja... jag gillade att kepan var rosa... ;-)

Choice

Can't have it both ways


Destiny?

De första TV-spotarna för Eclipse har börjat rulla in... undebara


NYC: uppladdning

Sitter här in the middle of the night och taggar med Eenie Meenie till lite gamla Turkiet-bilder och filmer! Bjuder er på en riktig liten goding från hösten 2009 då vi var i Turklandet för en vecka... (detta är vad som händer efter några shots i Alanya på riktiga turkbarer, believe me). Anyhow. NYC brudaaar!



Pappablogg eller paranoia

Liten update på dagen: Nico fyllde 21 år idag och vi hade picknick i Emerson Park på förmiddagen! Tyvärr kunde jag inte följa med mitt glada tyskgäng till Burlington och äta födelsedgsmiddag på Chicago Uno Grill eftersom min värdmamma var ute med en vän så jag fick fira honom lite själv där på dagen. Mysigt, hur som helst! Speciellt när han brottade ner mig som en liten vante... men fick in några punches. Han fighttränar mig, Nico. Hahaha. Har ju hela hösten här själv så jag måste vara förberedd. På... rävarna. Och... vildhundarna.... björnen? Eftermiddagen/kvällen bestod av jobb, jobb, jobb och städning, städning, städning. But I'm glad - I get by. På Sam's ridning pratade jag med stallchefen igen, fick hennes mail så vi kan bestämma tid jag ska komma över och RIDA! Det känns bara helt konstigt tomt utan ridningen.

Bella&Tyra show gästades ganska nyligen av Alex Schulman som pratade om allt möjligt och var den mest underhållande gästen de överhuvudtaget haft. Äntligen lite skön vuxen cynism och en hjärna bakom texten istället för ett brunpuder face med ljusrosa läppar! Det som slog mig i dagarna var att han faktiskt har en pappablogg där han helt och hållet faktiskt delar ganska intima detaljer av sitt liv (sin bebis uppväxt). Det som vidare slog mig med just detta faktum är att jag borde visa ett utdrag på bloggen som ett bot på deras paranoia, amerikanernas. Sure, inte behöver man direkt visa bild på den fulla blöjan men att visa upp sitt barn på internet är i dagsläget fullkomligt normalt. Alla barn lever faktiskt inte i en bubbla där de inte kan gå hem från skolan själva när de är 10 år. Det vore så skönt att släppa ut ungarna i protest innan jag åker hem. Gå hem ungar! Spring på stan! Jag var ta mig tusan 10 år när jag gick på stan första gången själv... och detta är Concord. Den senaste krimininaliteten var gårdagens roadkill. Chilla ut förfan.


Skönaste mannen i Svedala

Hood Robin

Hemkommen efter bionght med Mr. J. Robin Hood. Jag vet inte riktigt hur jag ska put it... den hade en vacker feeling i sig, filmen. Med små försök att ta sig åt det episka hållet men utan att aldrig riktigt försöka att nå dit. Vacker filmmusik och vackert foto men historien var lite smågäsp. 2 av 5. Skulle kanske hellre se rävarna på julafton. Och hallå där, vart var ormen?

När jag körde till Alewife drabbades jag av aggressiva tankegångar då jag körde tillsammans med ett gäng amerikaner på route 2 som antagligen fått körkortet med FedEx. Jag körde i omkörningsfilen längst till vänster (route 2 består av 4 filer för det mesta). Och en idiot framför mig ligger och pyser i typ 40 miles per hour. Självklart pararellkör idioten i den andra filen bredvid så jag måste ligga bakom och trycka. Till slut går bilen till höger om litegrann så att jag kan passera. Gör en idiotgas, blinkar in och lägger mig precis framför idioten till vänster. Blev så jävla förbannad. Seriöst. När det finns fyra filer kör man inte i 40 i den snabbaste. Skulle kunna skriva ett helt reportage om amerikanarnas trafikfeeling men det skulle bara göra mig arg... i alla fall så fattade idotkarln bakom mig vinken och blinkade in och la sig i andra filen.

Tillägnat mamma & pappa: Ha det underbart i Thailand! Jag är med er i tankarna. Ta hand om Krabi, och er. Älskar er.


Hannah tog denna vackra bild på två hardcore fans till Iron-Man inne på Target i fredags


Somrigt

Beskriver känslan i Boston just nu. Hela omgivningen skriker skolavslutning... och jag blir återigen lika nostalgisk som en mormor när hon ser sina barnbarn sjunga soaré på dagis. Typ. Jag har varit on work hela dagen men det har fungerat rätt bra faktiskt... spelat spel, gungat, lagat lunch, lekt med Zoe, byggt lego. Mina barn kommer i alla fall aldrig ha tråkigt, det är ett som är säkert. Nu blir det lite uppstädning här i rummet och sen ska jag se Robin Hood på bio med Johan! Vi hörs kanske senare... om jag hittar på något vettigt att dela med mig av.

Puss ♥


Halloween

Halloween den 16'e maj. Jag diskuterade med Björn vad jag skulle ägna mig åt när alla mina vänner jag lärt känna här utom några få, kommer försvinna hem i september. Vi kom fram till att jag borde wasta min energy på att ha den grymmaste Halloween kostymen någonsin. Han själv var ju Edward förra året när han åkte på till Salem norr om Boston där det största spektaklet hålls... småbarnen hade ju pekat på honom och hoppat som små gräshoppor och skrikit "Look mommy! Edward Cullen!" Good job, bear...

Så. Jag har bestämt mig och ska följa i Björns fotspår och bli en av Cullens. Frågan är bara vem av vampyrbrudarma jag borde satsa på?


Sommarklassiker

Okej. Jag kan inte hålla inne med det längre. Ja, jag grinar som ett barn utan glass när jag hör svenska sommarlåtar för jag är helt förälskad i mitt hemlands bästa årstid... vilka somrar jag alltid haft med mina finaste vänner och familj. Nu sitter jag typ och är min egen martyr när jag lyssnar på Svenska Sommarklassiker på Spotify. Men ändå inte riktigt. När jag kommer hem... finns det otroligt många fantastiska sommrar kvar som väntar på mig. Men Ted Gärdestad kommer ändå alltid att få mig att gråta många tårar, trots att det är tårar blandade med nostalgi, lycka och längtan. "Teddan... det är grejer det." Är ni nöjd nu pappa och Kenneth? Hahaha. Deras favoritcitat efter ett litet whiskeyskjut.


Sommaren 2007

Collegegirl?

En perfekt dag. Jag ringde min älskade mormor imorse. Fick perspektiv över saker och ting. Tack mormor, du är en fantastisk kvinna och jag ser upp till dig. Så underbart att få höra hennes röst också. Körde in till Boston och tog T'n för att köpa biljetter till bussen till NYC på torsdag morgon! På vägen tillbaka när jag var som mest stressad för att jag skulle hämta barnen precis efter kommer ett afro-american par in och sätter sig på varsin sida om mig medans kvinnan börjar dra lines... i stil med "Oh... hey you girl. Look at her man, pretty girl you! You in college?" Och jag drar världens line om att jag studerar business som major. Mannen kontrar genast... "And what minor?" Hahaha. Punkad, trött i skallen och småirriterad som jag är drar jag "Ummm.... only business for now." De fick dem nog att fnittra ännu mer än vad de gjorde innan. Collegegirl you wish.

Jag jobbade eftermiddag med rätt lugna barn och när min värdfamilj for iväg på circus in till Boston kom Johan och hämtade mig. En regular sväng till SB för caramell frappucino (min favorit) och sedan började vi laga mat hemma i Watertown. Hannah joinade in och vi hade hur mysigt om helst. Det känns som att vi är ett litet team, vi tre. The swedish bostonians from Jan 4'th. Från början till slutet. Efter maten for vi iväg till Target och lekte silly medans Johan försökte hitta en kostym till Vegas. Vi åkte sen förbi delen av Watertown där NECN håller liveuppdatering utanför huset där bombattentat suspecten bodde. Söt nyhetskille! Hihi! Sen chillade vi lite bara... glodde på Pirates.


Jag har kanske inte förtärat för er att Johans värdfamilj antagligen kommer flytta... för att jag helst inte heller vill prata om det. Hans värdfar Vince har fått bättre jobberbjudanden i Brooklyn och Chicago så det blir förmodligen flytt för min bästa Johans del i slutet av augusti - senast. Jag kan inte göra så mycket åt saken mer än att antingen kedja fast Johan... eller göra det bästa av saken och önska en av mina närmsta vänner lycka till och hälsa på honom. I'm with you. Även om jag helst skulle vilja kidnappa dina värdbarn och sätta prislapp i pannan på dem... no kidding


Saknar er; Sarah, Malin och Cecilia!


If you ever...

Idag var det Eclipse special på Oprah, och jag som var ledig satt och glodde medans jag redde ut fågelboet i nacken. Han är så skön, Pattinson! Otroligt rolig kille för er som bara trodde att han var just another pretty face... han fick gå och knacka dörrar i USA som öppnades av hysteriska fans och mammor som skrev "OMG! You ARE hot!" Om han kom hit och öppnade dörren tror jag att det skulle bli hundraprocenting underhållning i amerikansk tv. Hur som helst, förutom intervjuer och andra inslag visades ett nytt Volturi och ett nytt Edward/Jacob/Bella klipp. Volturiklippet var lite blaha blaha så jag väljer att visa det som contributar i allra högsta grad till att få mig att tro stenhårt på Eclipse. Trodde inte att Pattinson skulle göra en arg Edward så bra! Njut! Riktigt HD-klipp är inte ute än så ni får spola fram till ca 0:50.
 


Shoveling the cards of your game

Kan be att glatt få meddela att en nyduschad person och ett städat rum är vad som kan skådas i mitt rum i denna stund. Världen blev genast ett lite mer sanitärt ställe. Great! Det tog sina små timmar på eftermiddagen samtidigt som jag försökte reda ut fågelboet där bak. Jag måste ta tag i håret antingen nästa vecka eller efter NYC! Toppar och lite honungsblondt ska jag få done. Annars idag har jag hängt med Alex i Burlington Mall där jag inhandlade pyttelite Forever 21. En supersöt topp jag ska flänga runt med i NYC hade jag tänkt. Alex är typ världens gulligaste tjej, måste sno en bild på henne så ska ni få se. Sedan har jag varit inne lite i Boston för ärenden och liknande trevligt, hihi, men blev dock fast ett tag i världens traffic jam på väg till Alewife. Bilolycka pga av hetsade Massachusetts drivers? Inget överraskningsmoment längre. Var tioende meter på vägarna ser du däckmärken i vägen. FBI haffade två suspects för bilbomben på Times Square i NYC, på Johans gata i Watertown idag. Whoa. Jag vill inte ha några terrorister här i närheten eller. Nu jävlar Johan plockar du fram din pistol innan jag plockar fram min ten inch knife.

Nu ska jag somna till The City, betade bara av Hills igår kväll. EN VECKA TILL NYC NU! TAGGA BRUDAR!
Godnatt ♥


Bothered

Gotta love Jimmy Kimmel. Since hans Robert Pattinson "bothered" imitation blev så populär har han gjort ett antal uppföljare... i det senaste avsnittet är Robert P up in the tree väldigt stött av de nya fenomenet Ipad. Klockrent alltihopa... "What are apps? What is that? APPETIZRS!!! I'll tell you what an app is. ONION RINGS!!!"

 


A whole lot left

You got a whole lot left to say now
You knocked all your wind out
You just tried too hard and you froze
I know, I know
You know the one thing you're fighting to hold
Will be the one thing you've got to let go



Payback is sick

Kaosartad dag vore det minsta jag skulle kunna säga om denna dag. Kort och gott har jag jobbat i stort sett hela dagen då Michaela varit sjuk. Min värdmamma ringde mig vid två-tiden och frågade mig om jag skulle kunna ilköra henne till Lexington Pediatrics och jag säger att jag ska försöka hitta. Lättare sagt än gjort. Det är tur att det finns underbara människor på denna jord som visar glimtar av hopp för mänskligheten. En tjej inne på en Petstore i Lexington hjälpte mig... tackar så himla mycket om hoppas att karma payar henne back. Att jag sedan inte heller hittade tillbaka till Concord gjorde väl saken ännu roligare, denna gång fick jag hjälp av en polis. Hahaha. Seriöst. Ni får inte tro att jag är någon virrpelle eller så men att köra till Lexington till exakt adress (där jag varit en gång innan) är som att be mig fickparkera på Biblioteksgatan i Stockholm. Det fungerar inte.

Ikväll har det varit charitykväll för Allisons projekt med ett stall som bedriver verksamhet för handikappade barn. 50 pers i huset som breathing down my neck när jag gör mac and cheese åt barnen... men det var också mycket trevliga amerikaner faktiskt. Michaela har spytt... stackars lilla tjejen! Så jag fick gå och torka spya medans Jack kastade bollar på mig. Sweet life.

Imorrn är jag i alla fall mestadels ledig! Nu blir det (efter dusch, städning och rensat ut hårets eget fågelbo) kika på Hills och City i sängen. Godnatt!


Canyon Sunset

Lots to do

Homeless shelter... är vad mitt rum ser ut som i denna stund. Sen när började jag skjuta upp att plocka undan efter mig? Juiceflaska... chokladsmulor... smutskläder... smutsigt HÅR! Hahaha. Det ser som att jag dragit hem tio homeless people och ravat hela natten. Så nu när stackars Michaela är hos doktorn med sin mamma passar jag på att städa upp i mitt annars vackra rum. Ikväll ska de ha ett charity event i huset så jag har som uppgift att hålla barnen på ovanvåningen. Mission impossible? Jag uppdaterar er... imorrn kommer en efterlängtad sovmorgon i alla fall.
 
Dessutom har jag kommit på att jag MÅSTE klippa mig i dagarna, det måste hända. Jag har knutar i nackhåret som är konstanta. Riktigt birdybo. I dagarna måste jag dessutom börja uträtta lite saker, har lite grejer att skicka hem och dessutom ska jag skriva några fler vykort. När jag blev jag lat? När tappade jag diciplinen? Urk.

Ha en bra dag allihopa!


Denna kvinna är typ vackrast på jorden! Doutzen Kroes

Hard swedish girl

Idag har varit en ganska härlig, mellow och mysig dag. Inget överdrivet drama och inget superlugn. En dag to get by. Okej... morgonen bjöd på en härlig workout med Nico som slutade med att han bar mig på ryggen för att få träning - jag tyckte det var skönt att få skjuts efter att han drillat mig i tennis och basket. Vi pratade om allt möjligt och hade trevligt i solskenet i Emerson Park. Det roligaste av allt: vi pratade om varandras olika sidor som personer av en slump och när Nico skulle säga vilka sidor han sett av mig så sa han "You're kind of this hard swedish girl". Jag tolkar det som att jag är hard wired? Det är väl en liten grej jag uppnått med min USA vistelse. Jag shoppade lite nödvändigheter på CVS och for sedan hem för att vara lekledare åt tjejerna som hade playdates med sig hem... vi vandrade i skogen, lekte tag och plockade liljekonvaljer jag nu har på mitt rum! Oväntat kul alltihopa. Skjutsade Sam på Lacrosseträning och åt middag och sedan ikväll har vi hängt jag och ett gäng trevliga tyskar hemma hos Maria i Concord. Hon berättade allt om hennes resa tillbaka till Tyskland och hennes systers bröllop! Så vackra bilder. Om jag någonsin gifter mig ska jag hitta den perfekta klänningen som det bara lyser mig om...

Godnatt alla läsare! Puss ♥



Hilton hanging

Som jag redan berättat för er så ska vi fyra tjejer bo på Hilton centralt på Manhattan under vistelsen i NYC. Helt fantastiskt underbart hur Elins värdmamma Bonnie kände en grym travelagent som fick ner priset på en svit för fyra på Hilton i 3 nätter till 2487 kr! Det är inte illa pinkat mina vänner. New York är nämligen världens dyraste hotellstad har jag blivit upplyst om... på kakan vi redan har får vi dessutom gratisbiljetter till Empire State Building och Top Of The Rock som jag är superexcited att gå upp i! Övriga aktiviteter vi kommer ägna oss åt är väl ungefär... hmm, jag och Elin har tänkt en Broadway show, åtminstone en riktig partykväll, restauranghäng, en busstur, Madame Tussauds, shopping och massa massa massa bilder överallt på kända platser. Leva the good life. Denna blogg kommer övergå i ett galleri när jag kommer tillbaka igen. Sorry guys.


Utsikten från Top of the Rock


Weekend fun

I helgen var jag ledig för en gångs skull så jag hann inte riktigt uppdatera er om allt vad som förssiggick. Here it goes...

Lördag: Jobbade förmiddag tills familjen for iväg till Connecticut. Eftermiddagen spenderades med lite lunch till Hills, städning... småtrallande till sjukt hög musik, dusch och fix. You know the drill. Johan kom och hämtade mig runt 8-snåret och vi käkade snabbt på Starbucks innan vi anlände hemma hos Emelie där vi hade grymt trevligt! Träffade på många nya trevliga ansikten, Johans bra kompisar Emelie och Sara samt riktigt trevliga tyskar. Att söta Hannah var där gjorde ju inte saken sämre! Inte heller att Emelie köpt ut dricka till mig. Satt fint med lite Smirnoff Ice så där på kvällskvisten. Johan skjutsade hem mig men vi hamnade ändå hos honom där vi sov av lite anledningar jag inte riktigt vill gå in på. Obehagligt var det i alla fall. Jag har tur som har en så bra vän som Johan som släpar hem mig trots att hans föräldrar inte riktigt approvat.

Söndag: Vaknade som en avdankad gris vid 8 efter att ha vaknat varenda timme hela natten. Johan skjutsade tillbaka mig till mig. Mös med lite god frukost och gjorde mig iordning för att hämta Conny inne i Concord. Sen var det Bostonhäng hela dagen: Boston Common, Park St., Quincy Market, Harbour... och sen Arlington Heigts. Utsikten är fantastisk där. Många trevliga nya ansikten även idag, bland annat engelska Jess!

Idag, måndag, workday... har det hänt mycket saker som får mig att reflektera min vidare vistelse här i USA. Jag pratade nyss med Per på skype och han satte riktigt perspektiv på det hela - ur en synvinkel jag inte tänkt på det tidigare. Vi får verkligen se vad som händer nu, mitt liv kan gå i either direction. Allt jag vet är att jag behöver look out for myself och inte springa efter mina dumma uppsatta mål. Livet är inte bara milstolpar, det handlar om att trivas en grå tisdag också... om någon kunde banka in det i min skalle skulle jag uppskatta det. Jag måste sluta spela hjälte. Det är fan inte nyttigt. Inte heller att var uppe så här länge. Men en sak som får mig att älska USA är mina vänner här, jag har verkligen fått ett par riktigt nära vänner här nu och vi har alltid lika kul på fritiden. Men samtidigt. Vi får se. I'm hanging in there for now. Dagens roligaste: Rita som äger Hybid Farms där tjejerna rider (skjutsade Sam idag) frågade om hur advanced jag var med ridning osv. Så jag drog min illa historia om 10 år ungefär. Nu ska jag nog förmodligen börja hjälpa till där och sen börja rida igen! Min dagslycka är gjord. Hästar får mig verkligen att slappna av från... tja, allt annat tycker jag bara att vi ska kalla det. Jag hänger inte ut rika, trångsynta och attackerande människor i min blogg. I guess.

Puss på er! ♥


Quincy Market, Boston


H&M

Mamma, jag vill att du inte väljer att döda mig. I helgen råkade jag bli besatt över att jag inte varit på en H&M butik på mycket länge och råkade shoppa för 220 dollar. Jag försäkrar dig om att alla kläder var väl inplanerade för sommarbehov och att jag ska använda dem tills jag fyller 30 och blir gravid och fet. Hahahaha. I can't help it. Jag är ett H&M freak.


I love you

Mina vänner hemma i Gävle. Jag älskar er.
Varje kväll finner jag mig själv sökandes efter mitt sista minne i Sverige med var och en av er. Blir helt gråtfärdig av lycka när jag funderar över hur jag kommer kväva er av mina kramar när jag kommer hem. Mitt liv går väldigt mycket upp och ner i USA men jag vet vad jag har hemma i Sverige. Och nästintill allt och alla som finns därhemma - det är er mitt hjära slår för. Varenda sekund. Det här är min officiella kärleksförklaring till er alla närmsta där hemma... men om ni inte står med - har vi gått i samma klass, eller känt varandra på ett eller annat sätt betyder ni definitivt någonting stort för mig också.

Elin Westberg
Jag älskar dig helt obeskrivligt mycket, för när jag försöker tänka på ordet gränser så finns det inga för oss. Det finns inga gränser för hur roligt vi alltid har. Det finns inga gränser för hur lika men samtidigt olika vi är varann, och kompletterar varandra på ett så bra sätt. Det finns inga gränser på hur mycket jag älskar dig. När jag såg dig åka iväg från min parkering kunde jag inte hålla tillbaka tårarna och det kan jag inte längre heller när jag skriver detta snart 4 ½ månad senare. Du är min BFF. For life. For whatever comes after. Det är du och jag igenom allt!

Caroline Knuts
När vi var 4 år lekte vi Lejonkungen... när vi var 8 år kokade vi ihop grejer efter skolan... när vi var 9 började vi rida... när vi var 14 gick med i US... jag kan spinna på förevigt men stanna på det senaste årets minnen då vi tog studenten tillsammans och entrade en milstolpe. Jag har gått igenom hela min barndom med dig och vill gå igenom hela mitt liv med en av mina allra bästa vänner. Jag älskar dig något helt otroligt mycket och kommer alltid finnas vid din sida var än livet kommer ta oss. Allt jag vet är att vi kommer vara vid varandras sida - föralltid. Jag har känt dig nu i 16 år. Om några månader tar vi oss an 80 år till tycker jag. 

Caroline Öberg
Trots att du sitter uppe i Övik - och trots att jag sitter här borta i Boston så vet jag ändå var jag har dig och vet att vi kommer ha varandra föralltid. Vi har alltid känt varandra men när vi var 14 år stal du en av de största delarna av mitt hjärta... mina minnen med dig är några av de starkaste jag har och det finns inte mycket humor som slår våra GIF-skämt. Eller när vi cyklade runt Gävle mitt i natten för den delen. Jag kan förlåta din Winnerbäck-förälskelse så länge du lovar att älska mig föralltid. För det är precis vad jag planerar att göra. Älska dig så länge det bara går. En dag kommer vi alla vara tillbaka på samma ställe.

Elin Pettersson
Det spelar ingen roll att vi "bara" varit nära vänner i snart ett år. Det känns som att jag känt dig hela livet i alla fall för vi kommit så nära varandra på så kort tid. Vi är rätt lika varandra och har alltid bland de roligaste stunder jag ever haft... dessutom är vi alltid systrar på riktigt för de som inte vet. ;) Du leder mig rätt när jag är vilse och lugnar ner mig när jag får mina hetsutbrott. Dessutom har jag the privilage att ha dig här borta i staterna. Senare i sommar/höst gör vi LA. I love you.

Michaela Olsson
Min Mickan. Efter början av ettan blev vi snabbt bra vänner och jag beundrade dig genom hela gymnasiet om du inte förstod det. Din styrka att ta dig igenom allting vad du än utsattes för. Din empati för andra människor är hysteriskt stor, Mickan... och den kommer att ta dig långt. Jag skulle inte vilja ha någon annan än dig som socionom eller psykolog. Sen att du alltid tipsade mig om snygga kläder gjorde inte saken värre. Ditt glada och trevliga sätt stal en stor del av mitt hjärta på direkten. Du är fantastisk och jag hoppas att du vet om det! Jag älskar dig. 

Natali Hernandez
Min Natli! Efter att vi tvångsförflyttades till samma bord i Högstadiet blev vi snabbt riktigt bra vänner. Det finns ingen som kan få mig att skratta åt så roliga saker som dig. Varken jag eller Elin kan hålla igen med skratt när vi är med dig. Ditt gulliga sätt mot alla. Du är både helt underbar och fantastisk. Livet har bra saker för dig in store, det är ett som är säkert. Att flytta till Sthlm och jobba på en av Sveriges finaste krogar säger mycket om din vilja och talang. Men det är inget jag skulle bry mig om om du inte hade. För du är en av mina närmsta vänner och jag kommer alltid, alltid att älska dig. Oavsett vad.

Johanna Nylén
Min Jolle! Johanna, Johanna. Jag har aldrig riktigt fattat varför vi inte blev nära vänner förän slutet av trean. Du är en underbar tjej som alltid får mig att skratta och bli på bra humör oavsett vad. Du är bland de coolaste personer jag vet och du borde fortsätta ditt race precis som du gör. Sen vill jag att du pimpar min garderob när jag kommer hem... Love you sweetie!

Robin Karlsson
Jag lärde känna dig snabbt under ungefär en månad i somras när vi började prata om jordens undergång. Direkt kände jag; var har du varit hela mitt liv? Du blev snabbt en av mina närmsta vänner och du är en av få som verkligen förstår sig på mig och bringar ut det bästa i mig. Det är inte många som kan göra det. Samtidigt så ser jag mig själv i dig på något konstigt sätt. Du plockar fram sidor i mig jag inte ens visste att jag hade. Jag älskar dig högt, högt. Det finns ingenting jag inte skulle göra för dig.

Per Wiberg
Även om vi inte setts på väldigt lång tid ibland så känns det alltid som att vi kommer förbli nära. Som när vi var tillsammans i femman, hahaha. Du finns alltid där när jag har problem och kan sätta perspektiv på det jag känner och jag hoppas att jag kan ge en del tillbaka. Vår sjuka humor gör saken ännu bättre... och en snygg kille som gillar Gossip Girl har väl aldrig slagit fel? Hahaha. ;) Jag kommer till Uppsala snart, gubben. 

Johannes Dall
Gud... vad jag saknar min Dalli. Vi har växt upp tillsammans sen 2 års ålder och stod på balen bredvid varandra. Våra promenader till Hemlingby gör mig alltid lika full i skratt över allt sjukt om Gävle du alltid har att berätta. Du är social, rolig och bara helt jävla... bra. Det är inte så konstigt att du är så jävla omtyckt. Inte alls. Alla personer borde ha en sån som dig i sitt liv. Jag är blessed över att ha fått växt upp vid din sida och hoppas att alltid kommer vara grannar! Och om inte det, goda vänner.


Någon som känner igen sig?


I told you to let it rock

HOME ALONE!!!!!!!!! Familjen har pyst iväg till Connecticut för resten av helgen. Mina dags Boston-planer stoppades upp av vädret men vi hänger inte läpp för detta, dagen har mer att bjuda på. Har ätit lite lunch och går nu runt och dansar till högsta volym. Ska städa undan lite skräp här jag inte tagit mig tid att röra på ett tag och sedan duscha. En sväng intill Concord för lite ärenden och sen kommer Johan och hämtar upp mig vid sju-snåret I guess. Blir svensk-middag hos Emelie ikväll med lite alkohol! Jag har aldrig träffat Johans svenska kompisar men det sounds like fun.

Have a wonderful saturday! ♥


Hills

Jag är helt förälskad i MTV's två "reality" serier The Hills och The City och har varit det enda sen de startade. Men om jag måste välja så trumpar Hills över City. Det är helt otroligt kul, och nu när jag och Elajn är i USA kan vi se det live också. Mama likes! Just nu airar MTV sin sjätte och sista säsong av Hills på tisdagar och det är typ bättre än någonsin... hahaha. Bland Kristins "drugaddiction", Heidis operationer och Spencer freakouts så tar Spencer priset. Han är helt utflippad karln!


Pretty people don't go to heaven

En mitt i natten fundering... jag har arbetat idag. Tog Jack tidigt till skolan och pratade lite med Per på skype innan jag däckade i sängen i alldeles för många timmar. Downside, förlorade en vacker dag till att göra något konstruktivt, träffa någon kompis eller motionera... Upside, drömde att jag träffade Dakota Fanning och tog kort med henne. Aningen jag trodde på det när jag vaknade. Haha! Hur rolig får man bli. Sen har dagen varit mysig... den härliga värmen har slagit läger i Massachusetts.

Morgondagens forecast lovar dock regn men sköna 22 grader. Jag ska upp tidigt och ta upp Jack till soccerpractice, men sen gott folk, då är Linda off to freedom for the weekend! Hahaha. Bostonhäng ser det ut som, och till Johans svenska vänner på kvällen I guess. Stackars Johan har fått en spik genom foten... aj? Men han mår okej i alla fall. Har jag något mer att förtära med er? Hmm. Björn berättade för mig att han verkligen ville ta acting classes som jag också vill, tråkigt bara att det är så dåligt med dem i Boston... jag tror jag flyttar till LA. For the acting. Inte för någonting annat. Give you my word. Jeez. East coast forever. Har det där med östkust i blodet. Gävle och Boston!

Godnatt alla läsare! Puss


NYC 20-23 maj färdigbokat. Can't wait brudar!!!


Deep down I had a clue

Ser att besöksstatistiken gått uppåt de senaste dagarna - välkommen hit nya läsare! Det vore så kul om några av er som läser skulle lämna en kommentar om vilka ni är? Det är trots allt ni som inspirerar mig att fortsätta berätta om detta år i bloggen och göra det som bra som möjligt. Well... jag är glad att ni ens kikar in!

Idag har varit en rätt busy day. Johan hämtade upp mig inne i Concord Twn parkeringen och var helt galen av lycka för att han hittat den bästa Starbucks-drinken ever. Den var god måste jag erkänna... vi åkte vidare till Target i Woburn för att hang out lite och även införskaffa förnödenheter. Target mina vänner! Target! Jag kan spendera timmar där inne. Det tar mig två timmar att bara gå igenom alla kläder... jag fick med mig en supersöt sommarklänning, ett par mjukisshorts, stora ljus (favorit hos mig) med svarta dekorationstallrikar under, och även en tidning. Eftermiddagen bestod av att åka och hämta barnen i skolan och dagis för att senare gå på Jack's May Show där de små barnen "sjöng" låtar de valt ut tillsammans med sina lärare. Det var rätt cute. På kvällen firade vi med att käka på Paparazzi inne i Concord. Att jag inte keeekat där innen! Fab! Blir brunch där inom kort.

Lady Gaga kommer till Stockholm imorrn och Carro, Hannah och Frida kommer att befinna sig i La Globe. Wish I could come. Hon är ju sjukligt bra... nya Madonna om jag får säga det med egna ord. Jolle? Ska du inte gå?
Imorrn jobbar jag men sen är helg! Dock ska inte vädret bli lika topnotch som det varit i veckan. Men vad sa alltid de vuxna när man var liten? Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder... haha. Jag hatade det lika mycket varje gång. Surade.

Godnatt från mig! ♥


Är det ens tillåtet att sakna någon så mycket som jag saknar dig hjärtat? Ha så underbart på Rhodos. Love you världens bästa BFF. Jag kommer hem igen även om vägen är lång. Och då lämnar jag dig aldrig mer!


Thur morn

Bra jobbat, Linda. Nu har du inte bara glömt ljusen på i några timmar. Du har också sovit med dem brinnandes. Deathwish? Inte mig... mitt undermedvetna. Jag ska slänga den där dreamcatchern innan Freddy Kreuger kommer och nyper mig i tårna. Har precis skjutsat Jack till skolan denna grådaskiga morgon... hoppas på liten gnutta sol senare i alla fall. Ska ut och chilla lite med Johan och Conny.

Later! ♥


Studenttider är upcoming. Njut av den sista tiden alla 91'or... det är den man minns senare. Här är en bild från balen för snart ett år sedan i maj 2009. Jag och Johannes på Polhemskolans bal. Miss you Dalli!


Kesha Simpson

Björn visade mig denna revolution i Simpsons världen... haha, hilarious! "What up, girl?"


Eenie meenie

Eenie Meenie med Sean Kingston och Justin Bieber rullar runt i mitt huvud just nu. Glad och lättsam men ändå tyngd i den... så sann. Jag har kommit på att jag gillar Justin Bieber. Confessing up here... ni borde också. Grabben är ju gullig for sakes! Tror att jag har hamnat i Cougartown...

She's indecisive, she can't decide
She keeps on lookin' from left to right
Girl, come on get closer
Look in my eyes
Searchin' is so wrong
I'm Mr. Right

You seem like the type
To love em and leave em
And disappear right after this song.
So give me the night
To show you, hold you
Dont leave me out here dancin' alone

You cant make up your mind, mind, mind, mind, mind
Please dont waste my time, time, time, time, time
Im not tryin' to rewind, wind, wind, wind, wind
I wish our hearts could come together as one
Cause shawty is a eenie meenie miney mo lover
Eenie meenie miney moe
Catch a bad chick by her toe


Just say yes

Jag har faktiskt inte så mycket att dela med mig av just nu. Lite random feelings så här mitt i natten kanske är uppskattade. Okej... allt jag känner just nu. Sitter i ett nersläckt rum med bara ljus runt omkring mig i min favorit morgonrock från Thailand och lyssnar på Just Say Yes med Snow Patrol. Ibland tror jag att jag är hemma igen... när jag blundar och tänker för starkt. Jag vet inte var jag har dig... ja, dig. Du. Deep down vet jag att du finns där men jag rymmer ifrån mig själv och det finns inget stopp på hur långt jag kan gå min egen väg. Någonstans hoppas jag att du bendar av vägen innan jag ramlar ner i mitt eget dike. Jag talar ett gåtfullt språk och jag kan inte hjälpa det. Känner att huden är alldeles varm efter all sol och närmare 30 grader idag. Blir glad av att jag hittat dig. Är rädd för att förlora dig. Är rädd för att gå vilse utan att komma ihåg vem jag var från början. Klarar jag att upprätta den jag var och fortfarande är när nästan alla bitar som passar in är kvar hemma? USA har grabbat tag i mig och upprättat något nytt... det som formar mig till vuxen människa skulle jag tro. Jag står med öppna armar, blundar och känner vinden. Och låter den ta mig dit det är menat.

Dagens roliga kuriosa;
Johan har legat och solat på hans tak hela dagen och glassat med iskall ananas medans andra har slavat. Björn hejar på allt och alla när han kör förbi random people on the road. Maria är på väg hem till Tyskland för hennes systers bröllop. Bless her! Nico säger att Björn är bättre än mig på basket? Vad är nu detta? Jag har återupptäckt min kärlek till pepparmintsglass och behöver jobba på min bränna. Och imorrn bokar världens sötaste Elajn hotell i NYC. Vi fyra brudar ska glassa på Hilton den 20-23 maj... den va!

Godnatt ♥


Johan och jag på Border Café. Lite snott material från Hannahs blogg!

You alone

I'm letting go, of all that I know
I'm holding on to you alone
I lay it all down, down here at your feet
I want you alone, you alone



Bostonian summer

Här kommer bilderna jag utlovade! Bjuder på de bästa här! Har fler på facebook för intresserade. Jag och Johan let ourselves go med den, så kul! Det är trots allt ett bildinlägg. Vi tog alla bilder utanför magiska Walden Pond där jag lovar att fotografera en solnedgång innan sommaren är slut. De andra tog vi vid en underbar äng i East Concord. Systemkamera är grejen med livet... hahaha, nej men jag jag ska nog fiska upp några hundradollarsedlar och inhandla mig en. Kvällen var riktigt mysig trots att jobbade, en thunderstorm svepte förbi efter att vi varit i stallet och jag fick veta att jag är ledig från lördag eftermiddag och hela söndag. Good life. Godnatt fellow swedes... americans... world. ♥♥♥










































Sommardagar

Soliga sommaren har kommit till Bostonian land. Och det är helt otroligt underbart! Jag får be om ursäkt för dålig uppdatering (ingen uppdatering igår)... när jag ville uppdatera igårkväll var internet nere. DNS-servern fungerade inte. Inte för att jag blev mycket klokare av det. Hur som haver så fick min värdmamma igång det idag på förmiddagen.

Gårdagen spenderades med att shoppa bär på Crosby's för 120 kr. Hahaha. Sedan framemåt mitt på dagen åkte jag för att möta Nico i en seriös basket match one on one. Han är inte direkt dålig, Nico. Han borde trya out för Celtics eller något. Behöver jag säga att jag förlorade? Men jag tror Nico tycker att jag är bra... för att vara tjej. Sen töntade vi oss på lekplatsen i Emerson Park och jag ramlade av en barngunga. Tog en runda på löptracket som de har också. Det var riktigt trevligt... Nico berättade om en tysk community hemsida som han var besatt av när han var liten - Yappi om jag minns rätt? Påminde mig rätt mycket om mina Lunarstorm dagar. Kvällen bestod av jobb... men det var rätt pleasant.

Nu är jag nyss hemkommen från en underbar dag med min världens bästa Johan. Vi har tagit riktigt fina bilder med hans systemkamera vid Walden Pond och i East Concord som jag tänkte visa ikväll. Sen låg vi där och slappade mitt på ängen... och sen började det regna medans solen sken? Det är underbart väder idag, sol och 25 grader. Inte så där fuktigt som när det går upp till 30 grader. NU: jobb. Hopefully ska jag följa med till Michaelas ridning som börjar idag. Jag har inte sett ett hästhuvud på flera månader så jag känner mig inspirerad! Saknar mina pållisar där hemma...

Vi hörs senare ikväll! Puss ♥


Resplaner

Impulsvideor är alltid bäst. Här får ni en "sån där jävla videologg" att suga på. Haha. Berättar lite om mina resplaner för året. Ni får ursäkta för mitt val av volym på musiken i bakgrunden och att mitt hår liknar mer fågelbo på vänstersida än mänsklig behåring... det blåser när man är ute på havet I tell you!


Good weekend

Det här med att jag försvinner på helgerna. Kasst av mig. Det är bara det att på helgdagar är jag inte ledig mitt på dagen som vanligt och på kvällarna har jag tur om jag kan få försvinna iväg på andra äventyr... jag hoppas ni förstår. Men jag tänkte försöka göra en brief weekend close up!

Lördag: Jobbade i princip hela dagen och vädret var flawless. Jag var en zombie när min värdmamma kom hem och sa att jag verkligen förtjänade kvällen ledig efter jobb kl. 7 - 18. Så. Tacka gudarna eller något. Ibland känns det som att det är någon som verkligen vill jävlas med mig, men när jag är på borderlinen till breaking point, då släpper det taget och blir bra igen. Hmmf. Hur som helst! Johan plockade upp mig och vi gick och fnissade till de stackars Boston-borna som just nu inte har rent dricksvatten (gäller inte Concord dock) pga en stor pipeläcka och sprang runt som crazy people efter det sista vattnet på Shaws. Vi grillade hemma hos Johan och hade underbart trevligt, som alltid. Åkte vidare till en husfest i Concord som en amerikansk kille som heter Matt hade. Det var la kul det också! Men mindre kul att jag numera stapplar fram efter två starka groggar. Smög in nyckeln i låset innan ett på det mest graciösa sätt jag kunde...

Söndag: Keith kom över imorse med hans dotter Ava och tog med mig och Michaela till hans egendesignade beachhus i Cohasset. För det första; huset. Keith har det coolaste hus jag någonsin sett. För det andra; Cohasset. Där kommer jag hänga i sommar så mycket jag kan. 5 miles lång vit sandstrand, packat med folk och jättesöta små beachshoppar efter gatorna. Jag kan tänka mig att det är väldigt likt Cali. Vi hade en underbar dag med strandhäng, paddlade kanot och försökte bada i det tiogradiga vattnet. Den enda som lyckades var en plågad Keith som mobbade mig för att jag inte vågade, hahaha. Vi åkte också karusell in town. Sedan bytte jag om på tio minuter hemma och for iväg med bilen mot Alewife, in på T'n och mötte upp Hannah och Johan i Harvard Sq. för en sjukt trevlig middag på Border Café, det underbara mexikanska stället. Ni är mina bästa svenskar ni! 30 grader idag i Boston förresten... 2'a maj.

Vet att det blev mycket "underbart" i detta inlägg. Jag tycker helt enkelt att USA är underbart när jag verkligen får uppleva det, det är bara för mycket jobb som gör mig oinspirerad. Men just nu drar jag på Good Life med OneRepublic och är tacksam för det jag är blessed med i livet. Vilket är en hel del.

Puss ♥ (bilderna är tagna utanför Border Café)









Lesound

Tjing tjing! Tänkte dela med mig lite av min spellista just nu. Musik är kanske 50 procent av tillvaron. Musik är terapi. Musik är... livsnödvändigt. Dessa tio snurrar runt på replay...

Augustana - Boston
Kardinal Offischal - Body Bounce
Sean Kingston ft. Justin Bieber - Eenie Meenie
OneRepublic - Good Life
OneRepublic ft. Timbaland - Marchin' On
Kerli - Love Is Dead
Usher ft. Will.I.Am - OMG
Ke$ha - Your Love Is My Drug
Santogold - Creator
Kevin Rudolf - I Made It


Jag älskar dessa män. Deras nya album Waking Up är helt magiskt.

100 frågor

Jag är trött som en stekt grönsak efter en lång arbetsdag men jag tänkte ändå faktiskt fylla i en lista med lite random frågor (nämnde jag att jag var uttråkad också?), speciellt för er som inte känner mig så bra. Antar att det finns lite nya anhängare så - this is for you. Hit it..

1. Tre namn jag lyssnar till: Linda, Lindson, Nisse (om Caroline ska få som hon vill)
2. Någonting jag tycker om med mig själv: Att jag har ett stort hjärta!  
3. Någonting jag inte tycker om med mig själv: Ibland kan jag vara alldeles för envis, snabb att bedöma situationer och dela ut dom utan att tänka efter
4. Detta är jag rädd för: Att förlora de jag älskar... och Freddy Kreuger.
5. Tre saker jag vill ha varje dag: Mina närmsta vänner, pengar... och en rolig bar? Hahaha
6. Tre saker jag absolut inte kan göra: Klara mig utan mina närmsta, gå ut naken... och festa osminkad. Seriöst. VEM skulle göra det? Förlåt, den där var svår, hahah!
7. Detta tycker jag om att göra: Oj. A4. Men träffa de jag älskar och bara umgås först och främst. Resa hamnar högt upp på listan också. Musik spelar en stor roll i mitt liv!
8. Detta vill jag göra just nu: Sova?
9. Bästa känslan: Att se det man jobbat för så länge bli verklighet, för mig själv eller andra  
10. Värsta känslan: Ångest
11. Egenskaper jag gärna vill att min partner har: Frihetsälskande, öppen och tålmodig (någon som i alla fall kan hantera att jag har sämst tålamod)    
12. Är jag kär just nu? Jag brukar alltid hoppa över såna här frågor. Hålla det lite utanför det jag bloggar om. Men det har funnits personer nära mitt hjärta, och finns.
13. Jag vill gifta mig: Ja, en dag 
14. Följande saker vill jag göra innan jag dör: Bo på en strand i Thailand i några månader och bara leva livet. Uppnå de mål jag satt upp. Göra skillnad för någon. Och viktigast av allt att älska de nära mig så mycket jag bara kan.
15. Min käraste ägodel: Datorn överröstar mobilen faktiskt! I alla fall här i USA.
16. Något jag vill ha i present: En resa
17. Detta har jag på mig just nu: Basic vardag. Mörkblå jeans, gul t-shirt och beige kofta
18. Favoritkläder: En perfekt blommig lång tunika till ett par rem-sandaler
19. Favoritdjur: Hästar är fantastiska djur
20. Följande musikstilar tilltalar mig mest: Indierock
21. Favoritlåt just nu: OneRepublic - Good Life
22. Roligaste/tråkigaste ämne i skolan: Naturkunskap (roligast) och datorkunskap (tråkigast)
23. Stjärntecken: En typisk vattuman är jag
24. En bok jag älskar: Harry Potter böckerna är fantastiska, även om Twilight snor andra platsen  
25. En film jag älskar: Lejonkungen, Twilightfilmerna, Avatar... skräckisar, haha
26. Tv-program jag älskar: Listan blir lång men Grey's Anatomy är fantastiskt 
27. Favoritdoft: Mark Jacobs - Daisy
28. Detta äter jag gärna: En god pastatallrik, saknar tacos som en liten eremit
29. Dricker helst: Coca-cola, tranbärsjuice, vatten
30. Favoritgodis: SURISAR!
31. Hit vill jag gärna åka på semester: Västkusten och södra USA står överst på listan just nu. Sen? Afrika
32. Färg på mina ögon: Hasselnötsbruna, de är varmt bruna men lite oljiga  
33. Min längd: 1,68
34. Jag tror på: Den som talar sanning... ha ha
35. Känd person jag är lik: Vet att Elin tycker att jag är väldigt lik Leighton Meester i Gossip Girl ibland. Har även hört Angelina Jolie några gånger av olika människor. Men de försöker bara vara snälla... hahaha
36. Person jag beundrar: Alla som tror på sig själva och lever livet till fullo. Person? Mamma och Tyra Banks
37. Så här bor jag: Just nu bor jag i en gigantisk villa hos min värfamilj 20 minuter utanför Boston i en liten söt sovstad som heter Concord
38. ??: Jahaja. Han.
39. Det här tänder mig: PEZ. Hahaha. Jag kan inte vara seriös.
40. Det här gör mig avtänd: Gymturken
41. Favoritfärg: Lila
42. Favoritcitat: No regrets
43. En hemlighet jag vet: HEMLIS!
44. Bästa present jag fått: Pengar till bra ändamål
45. Senast köpta skiva: Köpta minns jag ej, men fick Owl City's skiva av Carla i januari
46. Det jag är mest nöjd över med mitt utseende är: Mitt ansikte   
47. Det jag är minst nöjd över mitt utseende är: Jag är ganska atletiskt byggd men ändå kurvig så vissa kläder får mig att se ut som ett litet instängt barn, hahaha
48. Udda förmåga/egenskap: Tror mig vara en personkännare, men det är ju bara vad jag tror
49. Om jag vore ett djur skulle jag vara: Mamma säger att jag ser ut som ett rådjur så. Ja. Rådjur.
50. Vad lyssnar du på just nu?: Sean Kingston ft. Justin Mesig - Eenie Meenie
51. Vad har du gjort/ska du göra idag?: Mycket bilåkande. Mycket jobb. Men ändå intressanta möten.
52. Var är dina föräldrar födda?: Mamma i Gävle och pappa i Åmot (lite utanför Gävle)
53. Vad är det senaste du installerade på datorn?: Norton AntiVirus
54. Vilken är din favoritrestaurang?: Helt Enkelt alla gånger hemma i Gävle. Annars här i Boston har jag fastnat för Border Café i Harvard Square.
55. När badade du i en pool senast?: Hihihihi. En dryg vecka sen
56. Har du varit med i någon skolpjäs?: Väldigt många. Min favoritroll måste ju nästan varit Kronprinsessan Victoria. Haha.
57. Hur många barn vill du ha?: Ett. Men max två.
58. Vilken musikstil tycker du mest illa om?: Tycker inte så mycket om svensk pop-musik helt chockerande
59. Har du bestämt dig för vad du ska rösta på i valet?: Rött!
60. Vad har du för TV-kanaler?: Några hundra här i USA
61. Har du åkt moped någon gång?: Hundratals gånger
62. Har du busringt någon gång?: Absolut. Jag brukade sitta och slå upp random nummer i telefonkatalogen och ringa dem när jag hade tråkigt på morgonen när jag käkade frukost innan skolan. Sen ringde personerna jag attackerat tillbaka på eftermiddagen och frågade vad det gällde. Då blev mamma jätteglad!
63. Har du fått felparkeringsböter?: Nej!
64. Har du hoppat/kan du tänka dig att hoppa bungy-jump: Jag är en mes för höjder
66. Har du en egen trädgård? Både i USA och hemma
67. Vilken är din favorit bland tecknade serier?: Nalle-Puh
68. Kan du alla orden i nationalsången?: Naturligtvis
69. Badkar eller duschkabin? Duschkabin
70. Vilken är den bästa film du sett senaste månaden?: The Last Song
71. Favoritpizza?: Vesuvio, så inspirerande är jag
72. Chips eller popcorn?: SF's popcorn är fantastiska
73. Vilken färg på läppstift använder du?: Rosa ljus plommon oftast
74. Har du rökt jordnötsskal någon gång?: Kan man ens göra det?
75. Har du någonsin varit med i en skönhetstävling?: Nej... trams 
76. Apelsin- eller äppeljuice?: Äppel!
77. Vem är den senaste som du åt ute med, vad åt ni?: Conny, Maria och Björn och jag käkade ute i tisdags. Jag åt en hamburgare som var god. Lökringarna var dock inte min femma
78. Favoritchoklad?: Marabou Sensation - Raspberry
79. När röstade du senast?: Innan studenten på det där EU-val tjofsannet. Röstade på Piratpartiet. YO HO
80. När åt du en hemodlad tomat sist?: Antagligen när jag var hemma hos mormor och morfar i Valbo när jag var mycket liten
81. Har du vunnit en prispokal någon gång?: Ja, ridning med Indy!
82. Är du bra på matlagning? Ingen talang men getting better
83. Klarar du att tanka själv?: Jag tänker, därför, är jag
84. Har du beställt något från de där shoppingprogrammen som går på TV?: Nej, men jag har ringt och hopplöst trott på att jag ska komma fram till liknande program såsom "Lyckochansen"
85. Pepsi eller Coca Cola?: Cola
86. Har du varit tvungen att använda uniform i något jobb?: Nej
87. Vad var det senaste du handlade?: US Weekly, skvalletidning... hahaha
88. Har du kräkts offentligt? Kanske när man fått i sig lite för mýcket vin innan studenten att stackars Jolle fick räcka över systempåsen på treans buss hem
89. Vill du helst bli mångmiljardär eller hitta den sanna kärleken?: Klyschigt men sann kärlek. Alltid.
90. Tror du på kärlek vid första ögonkastet?: Attraktion
91. Har du ringt betalnr?: Nej... tror jag
92. Kan man vara vän med sitt ex?: Ja, det tycker jag!
93. Vem var det du besökte på sjukhus senast?: Min älskade morfar som finns i himlen och vakar över oss alla
94. Hade du mycket hår som liten bebis?: Varken mycket eller lite skulle jag tro
95. Vad har du för meddelande på din telefon/mobilsvar?: Voicemail kvinnan bara
96. Vad har du i din väska?: Alltid: nycklar, mobil och plånbok
97. Kenza eller Blondinbella?: Jag gillar dem båda men Kenza är mer laid back. Så Kenza!
98. Vad är du tacksam för idag?: Livet i sig! Och möjligheterna jag blivit gedd hela mitt liv.
99. Var hittade du den här listan?: På en annan blogg
100. Tre personer jag vill ska fylla i denna: Alla bloggläsare. Eller så kan de bara lämna en liten kommentar om vilka de är... jag är så nyfíken! Bits ju inte



RSS 2.0