Uptown New York

Tio imorse började mina off hours och det första jag gjorde var att bother hotellpersonalen med frågor om vilken busstur som var den bästa över Uptown New York, hur jag skulle ta mig dit... och så drygade jag till mig en karta också. Fem sekunder senare när jag walkar through the hall of NY Palace har informationen gått ut i andra örat så jag fick med direkt verkan fråga hotellvakten om hur jag skulle ta mig till Central Park och bus-stopet. Det var ju inte direkt svårt... invigde mina nya klackar och såg upp mot skyskraporna och låtsades vara en New Yorker. Hahaha. Feeling!

Bussturen kostade visserligen 44 dollar men det var minst sagt värt det. Våran tourguide var sjukt underbar kvinna som skojade om Donald Trump det mesta hon gjorde... Touren gick som sagt över Uptown och vi fick se massa, massa kända byggnader och områden i New York som jag fångade på bild. Bilderna nedan är bara ett axplock... :) Madison Ave, Fifth Ave, Times Square, Central Park, Worldwide Plaza, Lower och Upper West Side, Hudson River, Columbia University, Lincoln Center, Riverside Church, Jekyll & Hyde club, Apollo Theater och Upper East Side. Bland annat! Dessutom åkte vi igenom en filminspelning!!! Efter touren vandrade jag runt och köpte en äkta New York hot dog av en man som var lite för flörtig... men it's NYC. Gotta love it. Nu är jag på plats på Palace igen och jobbar medans tre hyperbarn klättrar på väggarna. Ringde precis hem och sa grattis till världens bästa pappa som fyller år idag! Det är tur att du inte blev ett aprilskämt papi...












Kommentarer
Postat av: Monica Weiss

Mycket fina bilder från NY, hoppas du träffar Leffe och får kassen av honom med foton från din student (mormors kort som hon tog) lite papper och 50 dollar från Mormor.Dina mysbyxor och en top från HM Garden collection. Vill gärna se dig på Skype, har inte sett dig på 2 månader på Skype nu, borde vara min tur att få prata med dig där!

Råkallt här idag, inte sett en enda tussilago än, minns när du en gång plockade en tussilago 7 mars ett år.



Ha det bra gumman!

Kramar



Mamma

2010-04-04 @ 19:29:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0