Come fly away

Second day in NYC.
Började dagen med en god frukost på ett bagel-ställe (som hade miljoner andra grejer) för att sedan hoppa på bussturen som går över Downtown. Vi fick se massa massa ställen och jag tror jag lyckades ta kort på de viktigaste... typ när vi inte dåsade av på grund av den 35-gradiga hettan. En rolig detalj jag inte hade någon aning om var att i Downtown har de satt upp massa statyer högst upp på skyskraporna så man känner sig omringad när man tittar omkring. Sick creepy! Sedan lyckades jag och mami få tag på biljetter till den nya musikalen "Come fly away" för halva priset på Times Square. Så Broadway var det vi ägnade oss åt för kvällen. I can't help it. I love you Frankie. Showen var alltså baserad på musik från Frank Sinatra och slår alla musikaler jag sett tidigare. Efter showen åkte vi upp på The View, en restaurang på 47'e våningen för att sedan strosa runt i Times Square i lite affärer och liknande. Ännu en blissful day i lovely NYC. Det är något speciellt med viben här. Man går förbi ett hotell och vakten utanför utbrister "Wow, that is a wonderful dress on you! You're a beautiful girl!" Jag vet att det är bara för att och för att amerikanarna har nära till ord. Men det är bara så underbart ibland. Puss och godnatt!


Central Park, South End


Lite sådär udda


Jag och mami på upperdeck!


Times Square by day


Madison Square Garden


The Empire


Ground Zero där de nu har bestämt sig för att bygga en moské. De flesta blir chockerade först - men om ni tänker efter så är det american good deeded heart som egentligen bara retar upp terroristerna ännu mer... och det vet amerikanarna om.


Trinity Church




Snabb middag på T.G.I. Friday's


Times Sq. innan Come fly away som var på Marquis teatern






HAHAHA. Detta är till Kenneth och Annelie med hälsningar från mamma! Pappa köpte en hatt. Vajert.






Who doesn't love M&M's?


Kommentarer
Postat av: Läni

Åh M&M, mitt favvo :D Hälsa Monica och Sten så mkt från mig! Miss you! Lagt upp bild på kattungen nu på bloggen ;) Pusss!

2010-08-12 @ 15:05:42
URL: http://caroliinestankar.blogspot.com
Postat av: Mamma

Tack för härliga dagar med dig Linda i Boston och New York, vi hade så trevligt och du är så duktig på att hitta överallt. Det var svårt att åka ifrån dig, men nu har mer än halva tiden gått för dig i USA.

Älskar dig.



Mamma

2010-08-16 @ 13:17:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0