Love for this city

Fredagen i New York hann vi med rätt mycket grejer! :-) På morgonen tog vi en båttur över Hudson River som gick till Statue of Liberty och tillbaka... toppen att kunna ta bilder över skylinen. Ingen stad har en skyline som New York. Mamma och pappa stortrivdes. Senare tog vi en taxi till Upper East Side så jag fick gå på Dylan's Candy Bar och köpa dyrt godis, haha! Blev en påse på 15 dollar. Men jag lovar, det är värt det. Är ni i New York måste ni till Dylan's. Vi sprang också inne på Bloomingdale's där jag köpte Viktor&Rolf's Flowerbomb som jag hämtat inspiration till att köpa från Josefine. Den är helt underbar... sen kostar den 100 dollar också. Blä. Jag vill att allting ska kosta 10 dollar. Det vore en bra värld. Haha. Som tur var hade jag i vilket fall presentkort sen min födelsedag på Bloomingdale's. Kvällningen kom och vi traskade över till Top of the Rock i Rockefeller Center för att åka allra högst upp... underbara bilder i solnedgången. Sedan blev det mat hos en trevlig vending guy och en sista nattlig vandring (för den här gången) runt Midtown. I love this city. 


Mami och papi innan båtturen


Innan båtturen




Ellis Island - hit kom emigranterna då de först anlände till USA. Ön är även kallad "the island of tears" för att många familjer blev åtskilda just här, långt ifrån alla kom in i landet.


Jersey City


Statue of Liberty i sin fulla prakt, även mamma och pappa chockerades över hur liten hon är i verkligheten. Folk som filmar i New York gillar att filma i grodperspektiv så att den förekommer lika hög som skyskraporna.


Hon är mäktig, det är helt enkelt USA's front av frihet. Hade talibanerna tagit denna hade det nog varit parkeringsplats i Afghanistan by now - som pappa brukar säga.


New York City Skyline




Jag och pappa utanför Dylan's Candy bar




Midtown


Utsikten från Top of the Rock i Rockefeller Center är helt amazing.


Love for this city








Jag älskar dig mami








Haha "lite mer till höger, vänster, upp... äh, ta ett steg fram istället" 




Hela familjen! Tyvärr någon random till vänster... he he


Världens bästa








Hihi, blir inte arg på mig nu mamsen! Bilden är ju stenskön


Från mamma till Kenneth! Hihi... vänliga poliser i Times Square.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0