She got that whole place glowing

Tissssdag idag och jag sitter och degar litegrann innan jag måste hämta Jack om en halvtimme då barnen idag har halvdag. Det börjar bli riktigt kallt i Mass, minusgrader igår morse, så det är dags för mig att börja kika på vinterjacka sedan jag lyckats varit thick i augusti och låtit mamma och pappa ta med sig min vinterjacka hem. Bra. Men det är ju alltid kul med lite nytt!

Gårdagens händelse var förmodligen när min värdmamma kommer och knackar på min dörr och säger att hon och vår cleaning lady Rejane, känner en väldigt konstig lukt. När jag öppnar dörren från mitt rum för att utrymma huset känner jag stanken. Springer upp för trapporna och ut på gårdsplanen medans jag ser BÅDA firetruckarna för Concord Fire Department komma ilandes. Dock var det inget farligt, det var propanen som värmer upp huset som var på för låg nivå. När denna blir för låg kan man känna lukten av soloutionen som försöker sätta igång systemet men kan inte då propanen är för låg. Så, inget farligt. Men det blev två timmars grässittande medan brandmännen gick runt med walkie-talkies och gjorde olika tester medans vi väntade på propan killen. Som en av brandmännen sa till mig "So now we got our little excitment for the day." Hahaha. Verkligen.

Ska trycka iväg några viktiga mail nu och sen gå upp och gosa lite med Zoe innan det blir det full working day i ett för dagen rätt grått Concord. Ikväll tänkte jag ha lite mini-spa för mig själv, om jag slutar i tid, that is.

Jag saknar mina nära och kära hemma i Sverige något så otroligt, ni är allt för mig och jag är ledsen att min tid ibland är väldigt begränsad så jag inte får chansen att prata med er så mycket som jag verkligen vill. Men, om runt två månader är tiden inte begränsad längre när jag landar på Arlanda. Jag ska klänga på er som en kackerlacka. Ni kommer inte bli av med mig med andra ord. Tänker på er dagligen, och älskar er allihopa. Puss ♥


Litet bildminne från Hollywood!
Hoppas du har en underbar vecka med familjen Elajn. ♥

Kommentarer
Postat av: Mamma

Fin är du i blonda peruken, men inte kan du skrämma folk så snäll som du ser ut där!

Minns när Kenneth var tvungen att klippa hål i ett lakan åt Carro, ni var väl 10 år nånting, du skulle ju också ha ett lakan så då var det bara att klippa ut 2 hål för ögonen, sen höll ni båda nästan på att snubbla när ni sprang runt i Stureborg. Och påskkärrningarna Linda o Linda ska vi inte prata om, du vet ju vilket foto jag menar, ha ha det kan man skratta år mycket.

Älskar dig

Mamma

2010-11-02 @ 19:02:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0